2015.08.26. 16:31:04 7466 223

6 jel, hogy a jó párkapcsolatban élsz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tökéletes párkapcsolat nem létezik, erre az évek hosszú során már biztosan rájöttél. Persze ez nem azt jelenti, hogy meg kellene elégednünk egy közepessel vagy elégségessel, esetleg meg kellene állapodnunk egy kifejezetten rossz kapcsolatban. De vajon jó-e, ami most van?

Boldog párkapcsolat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog párkapcsolat

Egyszerűen jó, ha tudjuk, hogy nincs tökéletes ember – Te sem vagy az –, tökéletes partnert sem várhatunk a sorstól, a végzettől vagy Istentől – ki hogyan nevezi. De vajon elég jó-e a kapcsolatod jelenlegi pároddal? Íme, 5 jel, ami arra utal, hogy jók vagytok együtt!

1. A legjobb barátodnak tartod

Szinte bármit el tudsz neki mondani, és érdekel a véleménye a legapróbb dologról is. Meg tudjátok vitatni az élet nagy dolgait és kérdéseit, ha valami jó vagy rossz történik Veled, akkor Ő az első, akivel megosztod. Szerettek együtt lógni, akkor is, ha nincs szex porondon.

2. A különbségek nem mérvadóak

Nincsenek egymástól olyan mértékben más álláspontotok a fontos dolgokról, hogy az váló ok lenne. Nem vagytok teljesen egyformák, de az olyan nagy dolgokban, mint például vallás, politika és alapvető emberi értékek - egyetértetek.

3. Önmagad tudsz lenni a kapcsolatban

Egyikőtök sem játssza meg magát a másik kedvéért. Egy bizonyos mennyiségű kompromisszumra természetesen hajlandóak vagytok, de az teljesen más tészta. Közben nem tettetitek magatokat másnak, és a párotok a valós személyiségetekbe szerelmes.

4. Megvan a saját életetek

A személyiséged egy részét és a barátaid egy részét megőrzöd magadnak, ami jól is van így. A párod is és Te is találkoztok más emberekkel is, amiből egyikőtök sem csinál problémát, hiszen mindketten tudjátok, hogy ez milyen fontos.

5. Nem veszekedtek oktalanul

Csak a balhé kedvéért nem kötsz bele a párodba és a Ő sem beléd. Ha valami miatt összevesztek, nem az a lényeg, hogy valaki megnyerje a vitát, hanem az, hogy megoldjátok a problémát.

6. Nem próbáljátok meg megváltoztatni egymást

Mivel nem játsszátok meg magatokat, és elfogadtátok a párotok személyiségét úgy ahogy van, ezért nincs arra szükség, hogy meg akarjátok változtatni egymást. Ám, ez mégis megtörténik, hiszen mindannyian változunk. Ti ketten pedig a lehető legjobbat hozzátok ki a másikból.

Forrás: cosmopolitan.com cikke alapján írodott

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...