2015.09.25. 18:15:20 12570 227

6 aranyos animációs film, ami felnőttként is nézhető!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden felnőttben ott bujkál a gyermek, és néha nem árt egy kicsit átengedni neki az irányítást. Például ha pihenni vagy szórakozni akarunk. Ekkor a felnőtt egót inkább kapcsoljuk ki, és engedjük hadd szórakozzon belső gyermekünk. Nézzük meg például ezeket az aranyos animációs meséket, úgyis rossz az idő...

Családi filmezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Családi filmezés

Jégvarázs

Na jó, ezt csak akkor nézd meg, ha bírod a dalolós Disney meséket. Ha kedveled őket, akkor ezt egyenesen imádni fogod! A karakterek nagyon szerethetőek, a történet pedig egész eredeti, bár a megoldás már-már közhelyes: a királynőt és a királyságot sújtó átkot csak az igazi szeretet törheti meg. Az idáig vezető út azonban izgalmas és fordulatos – már amennyire egy Disney mese megengedheti magának.

Hős6os

Modern sztori egy felfújható robot, Baymay és egy kisfiú, Hiro Hamada barátságáról. A mese akció dús, humoros és nem hiányozhatnak belőle az érzelmek sem. Még egy Oscar-díjat is nyert: az év legjobb animációs filmje volt.

Fel!

A mese első 20 perce egy csodálatos, ám tragikus szerelmi történet, amit az ember nem tud könnyek nélkül végig nézni. Aztán kezdetét veszi a nagy kaland, és a nevető izmainkat is megdolgoztathatjuk. Hiteles karakterek és egy felemelő történet. Nézd meg, ha még nem láttad!

Szörny Rt.

Régi, de az egyik legjobb animációs mese. Boo, Mike és Sally kalandjait a felnőtteknek is ismerni kell, talán jobban átérezzük majd a gyerekek szörnyekkel, tündérekkel és mesebeli lényekkel teli világát is.

Némó nyomában

Az egyik örök kedvencem, mert nagyon jól felépített a történet, szép az animáció és a felnőttek számára is humoros. Már alig várom a második részt, természetesen 3D-ben, mert ezt a tengeri világot igazán érdemes úgy is látni! Igen, 2016-ban Szenilla, Pizsi és Némó visszatér, jön a Némó 2,
Természetesen Szenillát kell megtalálni – ki mást?! :)

Agymanók

Bevallom, ezt a mesét még nem láttam, de nagyon érdekesnek hangzik a történet. Egy kislány belső világát ismerhetjük meg, ahogy az agyában található érzelmek - Öröm, Félelem, Düh, Undor és Szomorúság – igazgatják a lépteit, miután új városba költöztek a szüleivel.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...