2015.07.04. 14:21:30 15606 248

6+1 dolog, ami nem áll jól az alacsony nőknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A magam alig 160 centis magasságával bizony nem tartozom az égimeszelők közé. Volt idő, hogy nem szerettem, hogy alacsonyabb szemszögből kémlelem a világot. Aztán szépen lassan rájöttem, hogy a hátrányok mellett előnyei is vannak annak, hogy az alacsonyak táborát erősítem.

Tunikában a strandon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tunikában a strandon

Vagyis, az évek múlásával megszerettem „kicsi” lenni. Ám ez a „szerelem” néha meginog. Hiszen megesik, hogy néha ráakadok egy-egy olyan ruhadarabra a kedvenc „göncszerző” helyemen, amely csak azoknak áll jól, akik nálam minimum egy fejjel magasabbak. És ez bizony fáj…

Amit inkább kerülj el, ha alacsonyabb vagy

Szexi, meg csizma, meg minden…

… de ha egyszer háromnegyedes! És bizony, az amúgy sem hosszú lábakat furcsán „elvágja”. Keress inkább hosszú szárú vagy bokacsizmát, ha csinos akarsz lenni.

Nem vonzó a tunika

Jó, nyáron, a strandon még elmegy, sőt, akár egész jó is lehet, ápol és eltakar. De más évszakban ne hordd. Ahelyett, hogy eltakar, inkább kiemel. Azt, hogy alacsony vagy.

Bye-bye, csíkok!

Legalábbis, ami a keresztbe csíkozást illeti. Az azért kár, hogy a hosszanti csíkok nem nyújtanak legalább annyira, mint amennyire „fekvő” társaik szélesítenek…:-)

Midi szoknya

Még egy háromnegyedes a csizma mellett, ami szintén tiltólistás. Ne vegyél fel térd alá érő szoknyát. Ha mégis erre vetemedsz, legalább hegyes orrú magas sarkút viselj vele.

Elegáns "bermuda"

Ha azon töröd a fejed, hogy a rövid szoknyát elegáns térdnadrággal helyettesítsd egy tárgyaláson, a munkahelyeden, esetleg egy elegánsabb eseményen, most lebeszélnénk róla. Julia Roberts-nek a Micsoda nő! című filmben jól állt. De ő nem tartozik az alacsony nők közé…

Óriási táska

Igen egy női táskában sok dolognak benne kell lennie (amúgy nem, de az emberlánya úgyis telerakja minden vacakkal:-)). Próbálj meg az óriásinál legalább eggyel kisebb méretű táskát hordani. Mondjuk akkorát, amekkorába már pont nem férsz bele!;-)

Nagyméretű ruhák

Én úgy általában nem értem, miért jók a „lógós” göncök, de nekünk, apróbbaknak, ez végképp nem áll jól. Szinte elveszünk a saját ruháinkban…

Összeállította: ssz

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...