2016.02.26. 11:50:41 14557 349

5 zseniális nyeremény plusz egy ráadás: milliókat sorsolunk márciusban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A PROAKTIVdirekt Online nyereményjátékban továbbra sincs hiány izgalomban. Hamarosan sorsolunk, de ne aggódj, még Te is részt vehetsz a játékban, ahol készpénzt, autót, wellness hétvégét, e-könyv olvasót és vásárlási utalványokat is nyerhetsz! Egyszóval temérdek lehetőséged van a nyerésre, csak részt kell venned a játékban!

Nyertes, nyereményjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertes, nyereményjáték

PROAKTIVdirekt online nyereményjáték - Nálunk van mit nyerni!

A rutinos játékosaink már tudják, hogy egy regisztrációval mennyi mindent kaphatnak tőlünk! Többek között ingyenes baleset-biztosítást, szórakoztató cikkeket mindennap és temérdek lehetőséget a nyerésre!

Nyerj 1.000.000 Ft nyereménynövelést!

Ha regisztrálsz partnereinknél, akkor egyszerre több játékban is részt vehetsz, hiszen egyrészt megnyerheted a szponzorunk által felajánlott nyereményt, és a Proaktív nyereményszámlán gyűjtögetett összeget is.

Mi is az a nyereményszámla? Nos, a regisztrációd mellé rögtön kapsz tőlünk egy virtuális nyereményszámlát, ahol a honlapunk életében való aktív részvételeddel szépen gyűjtögetheted virtuális forintjaidat.

Olvasgasd magazinunkat, oszd meg cikkeinket, válaszolj a kérdéseinkre, mondd el barátaidnak is, hogy milyen szuper játékra bukkantál, valamint regisztrálj partnerakcióinkra, és gyorsan gyarapodni fog a nyereményszámlád. Az itt gyűjtögetett összeget (maximum 10.000.000 Ft-ig) negyedéves sorsolásaink során nyerheted meg.

Mikor lesz a következő sorsolás?

Március 9-én lesz a téli nyereményjátékunk sorsolása, itt lesz lehetőséged a virtuális forintokat készpénz formájában megnyerni. Ha most nem sikerül, ne búsulj, mert a játék folytatódni fog, és negyed év múlva ismét nálad kopogtathat a szerencse!

Extra esély a nyerésre partnereinknél!

A teljesség igénye nélkül, kiválogattunk 5 izgalmas nyereményjátékot a kínálatunkból, ami velünk még izgalmasabbá válhat, hiszen ha nálunk is regisztrált tag vagy, akkor +1.000.000 Ft nyereménynövelést is nyerhetsz, amit március 9-én akár készpénzként is viszont láthatsz a negyedéves sorsolásunk lehetséges nyerteseként! Szép nőnapi ajándék lesz! ;)

Csatlakozz most a PROAKTIVdirekt online nyereményjátékhoz>>

és vegyél részt partnerakcióinkban is:

1. Nyerj autót – regisztráció február 29-ig>>

2. Nyerj 100.000 Ft-os Tesco utalványt>>

3. Nyerj e-book olvasót vagy élménycsomagokat>>

4. Nyerj Ikea és Extrem Digital utalványt 100.000 Ft értékben>>

5. Nyerj pezsgőfürdőkádat 500.000 Ft értékben>>

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...