2015.05.13. 14:00:21 9330 237

5 tipp, hogy tovább uralkodjon a tisztaság a fürdőben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alighogy kitakarítottad a fürdőszobát, végig nyaltad a csempét és a kádat, máris vízkőnyomok és foltok tarkítják azokat? A fürdőszoba tisztán tartása macerásabb, mint gondolnánk, de néhány tippel tartósabbá varázsolhatod a takarítás eredményét. Hogyan?

Fürdőszoba takarítása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdőszoba takarítása

1. Állítsd meg a párát!

Tarts egy ablaklehúzót a fürdőszobában! Aki az utolsó a sorban, az húzza le a csempét, a zuhanykabin ajtaját vagy a kádat. Ez elősegíti a gyorsabb száradást, kevésbé tud megtelepedni a vízkő. Igazán nem telik sok időbe, de nem kis időt nyerhetsz ezzel a következő takarításig, ráadásul addig is tisztaság uralkodik majd.

Ha a fürdőszobában nyitva hagyjátok az ajtót (és/vagy ablakot, ha van), akárcsak résnyire is, az is hozzájárulhat a pára gyors távozásához.

2. Használj folyékony szappant!

A kézmosásnál a normál szappan helyett válaszd a folyékony változatot, így a szappanlerakódásokkal nem kell foglalkoznod.

3. Zárt szekrényekben tárolj!

Egy zárható szekrény, ahova elrejtheted a naponta egyszer használatos kozmetikai cikkeket, fogkrémeket, gyógyszereket stb. verhetetlen abban, hogy a fürdőszoba rendezettnek tűnjön – még akkor is, ha éppen nem az (a szekrényeken belül, de azt senki sem látja..., igaz?). :)

4. Legyen egy zacskó titkos fegyver kézközelben!

Dobj egy zacskó fertőtlenítő kendőt a mosdó alá, így gyorsan letörölheted a fogkrém nyomokat és egyéb szennyeződéseket.

5. Legyen papírtörlő is kéznél!

A mosdókagylót, a csapot gyorsan szárazra törölheted, valamint ezzel könnyebb és higiénikusabb a haj összeszedése is.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...