2015.12.12. 16:06:04 7372 180

5 szépség tipp lustáknak plusz 10 perc életmentő alvásért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden nő álma, hogy úgy ébredjen, mint kedvenc színésznője a kedvenc filmjében: tökéletes sminkkel és tökéletes frizurával. (A reggeli tökéletes leheletről már ne is beszéljünk!:-)) Ha ez nem kivitelezhető, akkor plusz néhány perc alvással, vagy hosszabb ideig tartó zuhanyzással is beérnénk.

Gyors smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyors smink

Lehet, ez többé nem álom! Ha tökéletes sminkkel nem is ébredsz, megmutatjuk, hogyan könnyítheted meg vagy rövidítheted le a reggeli festős procedúrát.

Illatfelhőben egész nap!

A smink mellett a parfümünk „utánigazítása” sem főben járó bűn, de azért van egy apró trükk, amivel tartósabb lehet a Téged körülölelő illatfelhő. Kenj egy kis vazelint a nyakadra és a kézfejedre, csuklódra arra a helyre, ahova kerül majd a parfüm. Így még tovább örvendeztetheted meg a környezeted csodálatos illatoddal.:-)

Tökéletes és gyors kontúrozás

A bűvös szám a 3, melynek hála, könnyedén érinthetjük arcunk azon részeit, amit világosítani szeretnénk, méghozzá highlighter segítségével. Induljunk el a szemöldök legmagasabb pontjától a belső szemhéj és orrunk közti rész irányába, egészen az orca legmagasabb pontjáig, majd vissza a szájszeglethez, végül az arcunk harmada alá. Egy bronzosítóval pedig inkább E betűt formálunk: a halántéktól elindulva visszamegyünk a fülcimpákhoz, és onnan az állkapocsig hagyjuk futni az ecsetünket.

Hogy minél hamarabb éberebbnek tűnj!

A reggeli szokásos fekete szemceruza helyett használj világosabb, semleges színű ceruzát, vagy kihúzót, amit a szemek vízvonalára viszel fel. Ugyanúgy, mint a sötétebb színek esetén. Kerülhet ebből az „friss” árnyalatból a belső szemhéjra is. Megkockáztathatod a fehéret is, bár az kevésbé lesz természetes.

Fogkefével a telt ajkakért

Ha a fogmosás miatt úgyis a kezedbe kerül a fogkeféd, ne légy rest az ajkaid is átdörzsölni vele. A felpezsdülő vérkeringéstől a szád még élénkebb színben tündököl majd, és az elhalt hámsejteket is könnyedén eltávolíthatod így.

Viszlát, zsíros sörény!

Légy őszinte, Veled is előfordult már, hogy nem volt kedved hajat mosni előző este, vagy aznap reggel, pedig nagyon kellett volna! Hajad csakúgy csillog ilyenkor a zsírtól, nem túl felemelő látvány. De egy apró trükkel orvosolható a probléma: fújj egy kis hajlakkor, hajsprayt egy régi fogkefére és ezzel „fésüld” át, illetve tupírozd fel a hajad. Hajkoronád úgy tűnik majd, mintha frissen mosott lenne.:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...