2015.04.08. 18:30:00 13096 283

5 dolog, amit valószínűleg nem tudtál a férfi orgazmusról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jön a tavasz, csicseregnek a madarak, fellibbenti a lányok szoknyáját a szél, és a párocskák összebújnak. Ha már kiveséztük a női orgazmust, íme néhány érdekesség a férfi csúcspontról is. 5 tény, amiről lehet, hogy még te sem hallottál!

Szex - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szex

1. Csak másodpercekig tart

Ellentétben a női orgazmussal, ami percekig is eltarthat, sőt egymást követően, sorozatos hullámként is érkezhet, az erősebbik nemet nem kényeztette el az Isten hosszú élvezettel. Az átlagos férfi orgazmus 5 és 30 másodperc hosszúságú.

2. Az ejakuláció és az orgazmus nem ugyanaz

Az orgazmus és az ejakuláció nem egyidejűleg történik, hanem egymás után. Néhányan arról számoltak be, hogy képesek úgy átélni az orgazmust, hogy utána nem is ejakulálnak.

3. Két perc és hét perc

Vannak olyan férfiak, akik önkielégítéssel akár 2 perc alatt is képesek elérni a csúcsra, ám a legtöbbjük 7-perces bajnok. 7 perc ugyanis az átlagosan eltelt idő a behatolás és az orgazmus között. Persze mindig vannak kivételek!

4. Az orgazmus feldob!

Egy tudományos kutatásban megvizsgálták az agyat a szexuális együttlét és az orgazmus alatt. Azt figyelték meg, hogy a csúcspont idején a ventrális tegmentális terület a legélénkebb, mely többek között a jutalom érzésért felelős. Ez hihetetlen örömmel tölti el a hímeket, hiszen az ejakuláció fontos a fajfenntartás szempontjából, így ha bekövetkezik, a szervezet örül, az agy pedig felvillanyozódik. :)

5. Az ondósejtek gyorsabbak, mint Usain Bolt

Nehogy azt gondold, hogy bárki tud olyan gyorsan futni, ahogy ezek az apró sejtek közlekednek! Nem! A sebességük 28 mérföld/óra (44,8 km/h), Usain Bolt világrekordja pedig 27,79 mérföld/óra (43 km/h). Igaz, miután elhagyják a férfitestet lényegesen lelassulnak és kb. 5 percbe telik nekik, míg eljutnak a petesejtekhez.

Forrás: menshealth.com, love.allwomenstalk.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...