2015.07.24. 16:02:07 11207 239

5+1 dolog, ami régen fizetős volt, de ma ingyen kapjuk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bele sem gondolunk, de a technika fejlődésével, az internet és az okostelefonok megjelenésével számtalan dologhoz ingyen juthatunk hozzá, amelyekért azelőtt hajlandóak voltunk fizetni is. Jó, az internetnek van havi díja, de ha végig pörgeted ezt a listát, akkor látni fogod, hogy az évek során jócskán megtérül.

Online eladás és vásárlás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Online eladás és vásárlás

1. Apróhirdetések

Régen pénzért hirdethetted meg a lakást és az autót a helyi és országos apróhirdetésekkel foglalkozó magazinokban, újságokban. Ma ezt már ingyenesen megteheted az interneten, sőt extra szolgáltatásokat is kapsz, szintén ingyen és bérmentve. Láthatod, hogy hányan tekintették meg a portékádat és előzetesen tudnak kérdezni tőled a leendő vásárlók.

2. Hírek

A hírek olvasásáért régen fizettünk. Megvettük a megyei napilapot, a heti lapokat és az országos újságokat, magazinokat. Ma már jó dolgunk van, és az internet segítségével mindehhez ingyenesen juthatunk hozzá. Csak be kell kapcsolni a számítógépet vagy a telefont és a nap bármely pillanatában láthatjuk az éppen aktuális friss híreket.

3. Könyvek, filmek, zenék

A különböző letöltő oldalaknak, a youtube-nak, a Spotify-nak és az iTunes-nak köszönhetően tömhetjük magunkba a kultúrát, szintén csak internetre van szükségünk és egy megfelelő eszközre.

4. Távolsági hívások

Többet utazunk, több ismerősünk él külföldön, így az ingyenes távolsági hívások többet érnek, mint gondolnánk... Számtalan ingyenes alkalmazás áll a rendelkezésünkre, hogy kapcsolatot tartsunk az ismerőseinkkel. Ott van például a Google Hangouts, a Facebook Messenger vagy a Viber.

5. GPS

Ma már teljesen felesleges külön GPS készüléket és szoftvert vásárolni. Ha van egy okostelefonod, akkor rengeteg ingyenes navigációt letölthetsz rá. Ott van például a Google Maps, ami biztosan nem fog cserben hagyni.

+1. Gyakorlatilag bármi

Csak tudni kell, hogy hol keresd.

A PROAKTIVdirekt nyereményjáték is segíthet, hogy még több ingyenes szolgáltatáshoz juss hozzá. Csatlakozz Te is a játékhoz, ami természetesen teljesen díjmentes és az is marad!

Forrás: dailyfinance.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...