2015.05.31. 14:00:39 10083 281

4+1 dolog, amit csak a kismellű nők értenek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az emberlánya igyekszik elfogadni, ha „mellesleg” a természet nem bánt túl bőkezűen vele. Persze, nem is tehet más. Amint beletörődik a megváltoztathatatlanba, könnyebben és bátrabban variál az öltözködésén, és előbb-utóbb értékeli azt, amit az élettől kapott. De az előbb és az utóbb közé néha becsúsznak fájdalmas mondatok.

Kismellűként az élet... - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kismellűként az élet...

Többnyire az ember megpróbál a pozitívumokra koncentrálni, ha kis mellel áldotta meg a sors: melltartóvásárláskor nem az az elsődleges szempont, hogy „Jajj, csak jól tartson!”, hanem a „mindenféle csipkecsodák” is szóba jöhetnek. Aztán messziről elkerüli a hátfájás, legalábbis az, ami a nagy cicinek köszönhető. Valószínűleg még rengeteg előny eszembe juthatna, ám jöjjenek most olyan mondatok, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Kis cicikkel semmiképp.

1. „A push-up melltartók ott vannak egész hátul”

Nem, nem a kedves útbaigazítás a gond. Sokkal inkább az, hogy ezt a mondatot szinte rögtön az üzletbe belépve, a köszönés után, mindenféle információ kérése nélkül kaptuk. Hát ennyire látszik, hogy nem látszik???

2. Mindenhova hízunk, csak a melleinkre nem

Az élet egyik nagy-nagy igazságtalansága. Ha felugrik 1-2(3-4, 5-6) kiló plusz, az mindjárt meglátszik a pocakon, combokon, popsin, de még a hátunkon is. Bezzeg a cicik! Na, azok egy millimétert nem nőnének!

3. A-kosár=ipari mennyiségű szivacs! De miért???

Miért van az, hogy a fehérneműgyártók azt hiszik, hogy minden A-kosármérettel rendelkező hölgy a melltartója segítségével akar C-s lenni, és ezért irdatlan mennyiségű szivaccsal kell őket kitömni? Persze, persze, jó néha, ha nagyobb, vagy legalábbis annak látszik. De megesik, hogy a kényelem is fontos lenne.

4. A-s felső, „ZS-s” alsó – mi van?

Bevallom, én is a körte típusú nők táborát erősítem, a 90-60-90 csupán egy furcsa számkombináció számomra. De velem is megesett bikinivásárláskor, hogy a felsőrész tökéletes volt, ám a hozzá tartozó alsó szinte lebegett rajtam. Ennek egyrészt örültem, másrészt meg nem lett bikinim. És azóta sem értem, hogy történhet ilyen párosítás. Ezért a legjobb olyan helyen vásárolni, ahol mi magunk választjuk ki külön a bikini felső, illetve alsó részét.

5. Nincs szükségünk melltartóra, de…

Viszlát szorító drótok, bye-bye, kényelmetlen kapcsok! Egyszóval, agyő melltartó! Mert mi, kismellűek, ezt is megtehetjük! Ha nem akarjuk, hogy a nagyérdeműnek „bökje a szemét”, hogy épp fázunk, viselhetünk a mellbimbóra való tapaszt. Azonban ezzel sem árt vigyázni: néha vándorútra kél az apró kis dombokon…

Szerző:ssz

Forrás: jolie.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...