2016.01.29. 19:19:10 11376 313

4+1 dolog, ami majdnem olyan jó, mint a szex – De csak majdnem!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kevés jobb dolog akad ennél a vízszintben (is és azon kívül még ezer más módon) végezhető tevékenységnél, de sajnos vannak olyan böjtölős időszakok az ember életében, amikor kénytelen felfedezni más, majdnem olyan jó szórakozást.

Csók?:-) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csók?:-)

Nem egyszerű feladat, ám ha használod a fantáziád, talán felfedezheted az élet apró, vagy nagyobb örömeit.

Vasárnap sokáig aludni

Persze, nem egy kiadós buli után, vagy egy azért, mert beteg vagy, esetleg mert egész éjjel nem tudtál aludni, és csak forgolódtál. Arra gondolunk, amikor szombat este sikerül időben lefeküdnöd, másnap nem kell korán kelned és maximálisan kipihenve nézel a hét utolsó napja elé.:-)

Ha nem bírod abbahagyni a nevetést

Valószínűleg ez nem szorul különösebben magyarázatra.:-) Mert nincs is annál jobb dolog, mint amikor a barátaiddal torkotok szakadtából nevettek. Mit nevettek, röhögtök valamin, amit aztán csak alig-alig bírtok abbahagyni. És ha van is egy szusszanásnyi szünetetek, amint egymásra néztek, újra kezdődik az egész hahota elölről.

Amikor végre, végre és végre, de befejezel egy könyvet

És újra átfutnak rajtad az érzések, újra elmorzsolsz egy könnycseppet a főhős boldog vagy éppen szomorú sorsa miatt, és végiggondolod, mit is tudnál hasznosítani saját életedben az imént olvasottakból.

Valaminek a végére járni, amit már 1000 meg egy éve tolsz magad előtt

Végre megvan a hőn áhított nyelvvizsga, rendezted az adóságodat valaki felé, végre újra nekiálltál rendszeresen sportolni, esetleg rendeztél egy nézeteltérést egy nagyon is fontos valakivel. Lerendezni, kipipálni dolgokat felemelő érzés.

Egy csók olyasvalakitől, akitől már régóta vártad

Az megvan, amikor pillangók repdesnek a hasadban, a szíved a torkodban dobog, a térdeid remegnek, amikor végre valaki, vagyis Valaki, az a Valaki végre megcsókol. Na jó, ennek már van némi köze a szexhez, de már majdnem olyan jó, nem?:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában