2015.09.28. 13:20:48 7128 209

3 gyors tipp a hajbalzsam 100%-os kihasználásához!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A haj könnyen kifésülhetővé és puhábbá válik tőle, ez már éppen elég ok lehet arra, hogy hajbalzsamot vásároljunk, de az illatos szer további trükkökre is képes. Add hozzá ezeket a tippeket is házi praktikáid listájához, mert a hajbalzsam egy titkos fegyver.

Hajbalzsam - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajbalzsam

1. Rozsda ellen

Bár eltüntetni nem tudja, de megvédheti a rozsdásodástól a fürdőszobában található fém dolgokat. Egy vékony réteg balzsamot vigyél fel rendszeresen például a polc fém vázára, vagy a csaptelepre és előzd meg a rozsdásodást.

2. Selyem blúz tisztítása

A tisztító egy vagyonba kerül manapság, de a selyemmel nem kell többé odamenned. Tégy egy evőkanálnyi balzsamot a vízbe, hagyd ázni benne a blúzodat, majd öblítsd ki, és tedd egy vállfára száradni. A hajbalzsammal puhább lesz a végeredmény, mint a tisztítónál vagy egy átlagos öblítő használatával.

3. Rendeltetésszerű használata

A hajbalzsamot természetesen a hajunk hálálja meg a leginkább. Ha alkalmazod, a hajad könnyebben kezelhető lesz, és egészségesebb kinézetű, ezért ne hanyagold a használatát. de néhány dolgot tarts be:

  • Ne alkalmazd a hajtövekre, és ne masszírozd a fejbőrbe. A hajvégeknél kezdd a használatát, és oszlasd el egyenletesen!
  • Ne öblítsd le azonnal, hagyd hatni!
  • Alaposan öblítsd ki!
  • A hajtípusodnak megfelelő hajbalzsamot alkalmazd!

Forrás: dailyfinance.com, goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában