2014.04.22. 17:00:00 6290 35

25 hely, amit látnod kell a Föld napján
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Volt, hogy úgy vélték az Isten, vagy istenek teremtették, később a természettudományok fejlődésének köszönhetően több elmélet született por- és gázfelhőkről, ősrobbanásról. Nekünk a talaj, amin járunk, a mező, amely színes virágaival örvendeztet, a kert, aminek termése mindennapjainkat teszi egészségesebbé, vagy a csillagos ég, mely alatt nagy tervek születnek. Több milliárd éve az otthonunk, életünk alapja – a Föld. Április 22-én ünnepeljük!

A Föld - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A Föld

Világra szóló mozgalom

A „Föld napja” mozgalom csupán néhány évtizede, 1970. április 22-én egy amerikai egyetemista kezdeményezésére indult, az 1990-es években terjedt el világszerte, hogy az év legalább egy napján nyomatékosabban hívjuk fel a figyelmet a bolygónk ellen indított támadásra, a környezetszennyezésre, a Föld és élővilágának védelmére.

Mi, kisemberek is sokat tehetünk környezetünk megóvásáért, legyen az egy megfelelő helyre dobott műanyag flakon, egy időben leoltott villany vagy az elhatározás, melyet tett követ: „Mától kerékpárral járok be dolgozni.”

Óvd Te is, hiszen gyönyörű: képek, amelyeket ma látnod kell!

Háttér: fna.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...