2015.12.22. 15:56:56 13778 204

2015 karácsonyfa trendjei – ha még nem tudod, mibe öltöztesd
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mielőtt felháborodnál, hogy Te bizony nem vagy hajlandó minden évben új karácsonyfa díszeket vásárolni – mi sem! –, van egy jó hírünk! Idén akár a szivárvány összes színébe is felöltöztetheted a fád, anélkül, hogy bárki is beszólna, mivel divat lett színes fa, és még sok minden más is. Nézd csak!

Forrás: kristineinbetween.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forrás: kristineinbetween.com

Rusztikus

Természetes díszekkel szép hatást érhetünk el, igaz ez a fa nekünk egy kicsit túldíszített, de legalább van rajta mit nézni. :)

Forrás: kristineinbetween.comForrás: kristineinbetween.com

Piros-fehér

Klasszikus és egyben játékkos is. A nyalókáknak a gyerekek biztosan örülnek, csak maradjon a fán is. :)

Forrás: thewowstyle.comForrás: thewowstyle.com

Szivárványos

Enyhén túl díszített, de azért szép és rendszerezett. Az idei színes karácsonyfa trendnek ez a lényege: az azonos színű díszek egy helyre kerülnek, így lesz a fenyőfából „ombre”. Úgy látszik, hogy ez a stílus irányzat az idén a frizuráktól a lakásdekorációig mindent áthat.

Forrás: thetomkatstudio.comForrás: thetomkatstudio.com

Hófehér

Van valami angyali bája egy hófehér karácsonyfának. Egészen egyszerű, mégis meghitt és szép. Nekünk nagyon tetszik! A felirat pedig különösen jól mutat rajta, ez biztosan hamarosan itthon is el fog terjedni.

Forrás: thetomkatstudio.comForrás: thetomkatstudio.com

Fekete-fehér

Soha nem gondoltuk volna, hogy eljön az a pillanat, amikor karácsonykor a fekete-fehér díszek divatnak számítanak, és lőn. Nekünk nagyon tetszik ez a fa!

Forrás: bystephanielynn.comForrás: bystephanielynn.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...