2016.09.04. 14:28:19 9586 227

2+1 divattrükk a boldogabb életért:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már megint rohanás, de legalább sikerült viszonylag hamar eldöntened, mit is veszel fel a délutáni fontos találkozóra. Már ott állsz az ajtóban, indulásra készen, már csak a cipődbe kell belelépned. És akkor észreveszed, az utolsó utáni pillanatban, hogy már újra ugyanaz történt: felfutott egy szem a harisnyádon. Persze, megint elkésel…

Reggeli rohanás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggeli rohanás

Szóval, a harisnya mehet a kukába, és már előre tartasz a szúrós tekintetektől, melyek szavak nélkül is igen árulkodóak. Mert az nem lehet, hogy most is Te késel!

Azt persze nem tudjuk garantálni, hogy ezután majd időben odaérsz mindenhová (mert legyünk őszinték, az kicsit rajtad is múlik…), de talán valamivel könnyebb lesz az életed, ha kipróbálod a lenti tippeket.

Ezt tedd…

... ha a ruháid összementek

Valószínűleg megint a rohanás volt az oka, hogy túl magas hőmérsékleten mostál ki egy adag ruhát, és a „kényesebbje” nemtetszését úgy fejezte ki, hogy összeugrott kicsit. De nincs minden veszve, talán van esély, hogy visszanyerjék régi formájukat. Csupán 5 percre, némi langyos vízre és egy kis hajbalzsamra lesz szükséged. (Igen, balzsamra!:-)) Tedd a ruhadarabokat a kondicionálós vízbe 5 percre, vedd ki, húzd ki az eredeti méretére, majd hagyd megszáradni.

...ha már megint oda egy harisnyád

Éppen beleszerettél egy gyönyörű, mintás, vagy visszafogottan fényes „harisnyakölteménybe”, de az első viseléskor már hopp, fel is szalad egy szem? Bosszantó, az ember sírni tudni, pláne, ha éppen az indulás előtti utolsó pillanatban történik. De hogy lehetne, hogy strapabíróbbak legyenek ezek a szexi darabok? Próbáld ki ezt: nedvesítsd be a harisnyát, majd fagyaszd le/meg egy éjszakára. Másnap reggel hagyd, hogy felengedjen és megszáradjon. A művelettel rugalmasabbá teheted az anyagot. Ha megszáradt, fújj rá egy kis hajlakkot, hogy védd a sérülékeny szálakat.

... káosz van a ruhásszekrényedben

Neked sincs kedved kiszortírozni a már nem hordott ruhákat? Macera, meg különben is, hátha még egyszer felveszed. (Persze, nem fogod…) Íme, egy trükk, amivel könnyebben eldöntheted, mi az ami már felesleges, és kevesebb idődbe is kerül majd a válogatás! Úgy lógasd fel a vállfáidat, illetve vállfákra a ruhákat a szekrényedbe, hogy kezdetben egy irányba nézzenek. Ha egy ruhát csak egyszer is viselsz, utána már az ellentétes irányba tedd vissza a helyére. Pár hónap elteltével látni fogod, melyek azok a ruhák, amiket már nem hordasz. Ezek költözhetnek is ki a szekrényedből! Legalább félévente ismételd meg a műveletet!

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...