2016.06.09. 11:59:34 12593 254

12 éves ukuleléző kislány rabolta el a szíveket Amerikában!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az amerikai Got Talentben feltűnt egy üde színfolt, akit azonnal a nevére venne mindenki, aki látta, legalábbis az interneten ezerrel terjed az ukuleléző kiscsaj híre, akire maga Simon Cowell azt mondta, hogy ő lesz a következő Taylor Swift. Nos, én személy szerint remélem, hogy egy kicsit alternatívabb irányban tevékenykedik majd Grace VanderWaal, de azt el kell ismerni, hogy lenyűgözően tehetséges.

Grace VanderWaal | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Grace VanderWaal | Forrás: youtube.com

Az igazság az, hogy egyre ritkábban ugrok az ilyen jellegű énekes videókra, de ebben a kislányban tényleg van valami. Először is teljesen természetes, másodszor pedig a SAJÁT, ismétlem, a SAJÁT dalát énekelte, harmadszor pedig hangszeren, egy ukulelén kísérte magát. Arról nem is beszélve, hogy úgy néz ki, ahogy egy 12 éves lány általában kinéz, és semmi koravén divatcsíny vagy vonás. Reméljük a show-ban is megtartják majd ezt a természetességét, ugyanis a kislány annyira elrabolta a zsűri szívét, hogy azonnal az élő showba megy. Hajrá Grace!

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!