2015.08.12. 19:52:17 9348 292

10 eset, amikor saját magad legnagyobb ellensége vagy!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kis önirónia... Biztosan mindenkinek megvan a saját hülyesége: amit nem hajlandó megcsinálni, amit szívesen halogat, vagy egy megrögzült cselekvési minta, amiről jó lenne leszokni, de nem megy. Ilyenkor csak saját magunkra lehetünk mérgesek. Nézzük csak sorjában, mikor érezhetjük magunkat a legnagyobb ellenségünknek??

Dühös nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dühös nő

1. Amikor hagyod, hogy felhalmozódjon a mosogatnivaló

Tudod, hogy egyszerűbb és gyorsabb is a piszkos edényekkel és poharakkal kisebb adagokban megküzdeni, mégis úgy döntesz este, hogy inkább másnap reggel mosogatsz el. Reggel természetesen elalszol és rohanni kell a munkába, így este lesz, mire a mosogatóig elérsz. Az eredmény? Dupla akkor adag csetresz és rászáradt kajamaradékok. Na, ezt jól megcsináltad...

2. Amikor reggel döbbensz rá, hogy elfogyott a tej vagy a kávé. Vagy mindkettő.

Pedig kávé nélkül életképtelen vagy..., gyakorlatilag félzombi. Egy jónak ígérkező napot így lehet már a legeslegelején elrontani. Még szerencse, hogy a munkahelyen pótolhatsz! De 8-kor már fontos dologgal vár a főnök... Igen, az otthoni reggeli kávé kellett volna.

3. Amikor elírással küldesz el egy fontos e-mailt.

Az a bizonyos gizike-gőzeke esete. Elég egy félre ütött vagy le nem ütött billentyű és máris teljesen más értelmet kaphat a szó, vagy éppen azt a hatást kelted, hogy felületes a munkavégzésed, pedig „csak” túlterhelt vagy.

4. Amikor túl sok műanyag reklámszatyor gyűlik össze

És egyszerűen már be sem fér a szekrénybe. Azt gondoltad, hogy jó lesz majd szemetes zsáknak, de valahogy összegyűltek... Nem boldogulsz velük és ezt most már mások is látják... Ideje lenne megszüntetni a kupacot, de inkább hozol haza hozzá pár új "ereklyét".

5. Amikor a szekrényed káosszá változik.

Mindig elhatározod, hogy szép rendben tartod a pólóidat, de reggel a keresgélés közben eleinte csak egy kicsi, majd egyre nagyobb rendetlenséget hagysz magad után. A káosz hétvégére tetőzik, amikor ki kell pakolnod mindent, és újra összehajtogatni..., majd jön a hétfő, és kezdődik az egész elölről.

6. Amikor a tusfürdős és samponos doboz tovább lakik a fürdőben, mint kellene

Már rég kifogyott, de még mindig nem dobtad ki a tusfürdő dobozát. Ugyanígy vagy a samponos flakonnal és a fogkrémes tubussal is. Nem, nem igazán mutatnak a jól a fürdőszobában, és ezt Te is tudod, akkor miért is nem dobod ki?

7. Amikor csak fél kortyot hagysz a dobozban és visszateszed a hűtőbe

Aztán reggel nagy sebbel lobbal meghúznád, de be kell érned pár cseppel... Vagy egy szelet felvágottal, vagy egy icipici darab sajttal. Mire gondolhattál, amikor ezeket visszatetted a hűtőbe? Mire is lesz az még jó...? Még egy félembernek is kevés!

8. Amikor elfelejtesz WC-papírt venni

És ismét be kell érned a papírzsepivel vagy a szalvétával. Ugyanez a helyzet, amikor külön helyiségben van a papír, mint a WC, és elfelejtesz bevinni magaddal... Ha egyedül laksz, oké, ha családdal, biztos, hogy valaki dob be neked egy gurigát, de ha a vendéged jár így... Nos, az egy kicsit kellemetlen.

9. Amikor kimész a konyhába és elfelejted, hogy miért is mentél...

Ez sajnos túl gyakran előfordul velem. Pedig olyan fontos dolgokra lenne szükségem, mint például kanál a jégkrémhez. :) Kétszer kell megtennem az utat a konyha és az olvadozó fagyim között a nappaliban. Remek!

10. Amikor egy fontos dolog miatt leülsz a számítógéphez, és ott ragadsz vicces képeket nézni

Ez is tipikus: leülsz, hogy elutald a vízdíjat, és azon kapod magad, hogy a Facebookot bújod vagy éppen vicces animált gifeket nézel. Én legalább ráfoghatom, hogy témát keresek... (És tényleg!) :) De Neked mi a kifogásod? :)

Írta: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...