2015.07.01. 11:00:00 12650 165

10 dolog, amit csak a bongyor és drót hajú nők értenek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha egyenes hajad van, akkor egészen biztos, hogy huncut, göndör fürtökre vágysz. Ha göndör a hajad, akkor 100%, hogy simát szeretnél. Ilyen az élet, nincs mit tenni: mindig az kell, amit nem kaphatunk meg. No, de ne vegyünk mindent ilyen komolyan, néha nevessünk a saját bajunkon is. :)

Drót haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Drót haj

Mivel nekem egyenes hajam van, mindig is hullámosat szerettem volna, és valóban soha nem értettem, miért panaszkodnak folyamatosan a hajukra göndörke vagy hullámos hajú társaim. A következő 10 indokot olvasva azonban, azt hiszem, kezdem őket megérteni. Nem mindig jó, ha ilyen kezelhetetlen a hajunk.

Ha Neked bongyor, göndör vagy éppen dróthajad van, biztos, hogy ismered ezeket a problémákat. :)

1. Minden az időjárástól függ

Ha a nedvességtől összekunkorodik a hajad, és az egész a nyakadba ugrik, vagy még rosszabb, csak a hajvégek állnak így és úgy, de semmiképpen sem egy irányba, akkor reggel az első dolgod az időjárás ellenőrzése. Megéri egyáltalán bármit is kezdeni ma reggel a hajaddal? Gyakran teszed fel ezt a kérdést magadnak.

2. Ha esik

Amikor esik, inkább otthon maradnál, csak ne kelljen találkoznod azzal a szörnnyel, amivé a hajad fog válni nemsokára.

3. Ha magas a páratartalom

Egy órát is eltöltöttél azzal, hogy a hajad úgy álljon, ahogy szeretnéd. Aztán kisétálsz az ajtón mit sem sejtve, és hiába a lakk, a zselé és a hajhab, az egészet szétbarmolja a pára. C'est La Vie.

4. Amikor az időjárás tökéletes a hajadnak

Hihetetlen boldogságot érzel, a „belső Istennőd” pedig egész nap táncikál. Igen, végre egy "Tökéletes-a-hajam-nap"! :) Ezt pezsgővel illik ünnepelni!

5. A legjobb barátod a hajgumi

A hajgumi mindig a kezed ügyében van, legtöbbször a csuklódon viseled, hiszen bármikor szükség lehet rá.

6. Amikor újradefiniálnád a fürtjeidet

És erre a legjobb megoldásnak az tűnik, ha becsavarod vagy besütöd. Elbabrálsz a hajaddal egy órácskát, néha másfelet, és gyönyörűen fest. Aztán kisétálsz a lakásból, és vége az egésznek. Hogy hogyan nézel ki ilyenkor? Mintha a mosógépből szedtek volna ki...

7. Sokat költesz hajformázó szerekre

És mindig rájössz, hogy nincs értelme..., hiszen akármennyit használsz, mindig lesz egy-két öntörvényű tincs, ami csak azért sem arra áll, amerre Te szeretnéd. Ráadásul a hajbalzsamod mindig a sampon előtt fogy ki. A szemét!

Beruházol hajvasalóra és a hajsütőre is, de mindkét eszköz értelmetlen pénzkidobás. Azért ne add fel a küzdelmet, hiszen vannak azért szép napok is!

Göndör hajGöndör haj

8. Amikor megdicsérik a hajad

Azért tényleg vannak jó napjaid, amikor sorba kapod a bókokat, hogy milyen jó a hajad. Ilyenkor mindig az jut az eszedbe, hogy mennyi időt töltöttél el vele, vagy hogy mennyibe került a fodrász. Azért reméljük, megérte! :)

9. Rövid haj – felejtsd el!

Igazából csak a nullás gépnek van értelme, minden egyéb madárfészekként hatna a fejeden...

10. A hajmosás egy rémálom

A hajmosás igazi tortúra: órákig tart a szárítással és a formázással együtt, ezért gyakran döntesz úgy, hogy még egy napot simán kibírsz nélküle. Száraz sampon mindig van otthon, és egyáltalán nem spórolsz vele. A hajgumi után ez a második legjobb barátod.

Cikkajánló: A 7 legrosszabb dolog, amit a hajaddal művelhetsz

Forrás: goodhousekeeping.com | Írta: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...