Miért jó Önnek?

Mert a családunk és a magunk biztonsága a legfontosabb. Ha bekövetkezik egy baleset, szeretnénk tudni, hogy mindenről gondoskodtunk.

Az AIG Biztosító jóvoltából most egyszerűen és ingyenesen gondoskodhat családjáról és önmagáról.

A biztosítás három hónapra szól, ezt követően minden kötelezettség nélkül megszűnik, ha nem hosszabbítja meg.

A biztosítás feltételeit itt olvashatja.

Csak olyan magyarországi lakhellyel rendelkező, legalább 18, de legfeljebb 65 éves korú személy veheti igénybe, aki még nem igényelt AIG ingyen biztosítást.

Igényelje most!

Csak 25 éven felüliek regisztrálhatnak!

Csak magyarországi lehet.

//

Például: +36 20 3456789

Erre küldjük az online biztosítást.

A „Regisztrálok” gomb megnyomásával a következőről nyilatkozol:
Önkéntesen és a megfelelő tájékoztatás birtokában egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a www.proaktivdirekt.com nevű honlapot üzemeltető KETTŐ Vállalkozási Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az adataimat tárolja, üzletszerzési, tehát direkt marketing célból a jelen nyilatkozat visszavonásáig maga és megbízott partnere kezelje, részemre közvetlen megkeresés módszerével, így különösen elektronikus levelezés, telefonhívás, sms vagy ezekkel egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján, saját és partnerei reklámját közölje. Tudomásul veszem és elfogadom, hogy a fenti adataim törlését bármikor jogosult vagyok kérni, ezen igényemet az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezhetem: kapcsolat@proaktivdirekt.hu, 1119, Budapest, Andor u. 54.